Assemblea General Ordinària de DMD Comunitat Valenciana

Pau GarcésC. Valenciana

Ahir vam reunir-nos el Centre Cultural Octubre amb motiu de l’Assemblea General Ordinària 2022 de Dret a Morir Dignamente Comunitat Valenciana.

L’acte va començar amb una intervenció en línia de Fernando Marín, vice-president de Derecho a Morir Dignamente, sobre diversos aspectes relatius a l’aplicació de la LORE. Després, les companyes María José Alemany, Mar Alcañiz i Victoria Navarro van fer balanç de l’exercici 2021, tota la faena realitzada durant l’any, entre la que va destacar més de 300 atencions personals a ciutadans i ciutadanes que van adreçar-se a nosaltres en petición d’informació.

Javier Velasco Laiseca, president de Derecho a Morir Dignamente, també va intervindre per a parlar-nos de la situació en les distintes comunitats autònomes. Va quedar clar que el color del govern d’aquestes influeix i molt quant a l’aplicació de la Llei d’Eutanasia: allà on governa la dreta o les dretes, els obstacles, entrebancs i dilacions són la norma.

Finalment, es va obrir un debat entre els i les assistents, que va tindre particular interés per les propostes a desenvolupar per assolir el nostre objectiu d’assegurar els drets al final de la vida.

Comparte este artículo