Nostra tertúlia mensual

Prensa DMDC. Valenciana, Noticias

Et convoquem a la nostra tertúlia mensual. En aquesta ocasió hem decidit separar la tertúlia presencial i l’en línia. Es realitzaran en dues dates diferents. Esperem que així siga més còmoda la participació en qualsevol dels formats.

No és necessària la inscripció.

  • La tertúlia presencial es farà en la llibreria Prevalgut que ens cedeix el seu espai i collabora en la difusió.Data: dimarts 14 novembre a les 18.45
    Lloc: Llibreria Prevalgut. Avd. Primacial Reig 102. València
  • La tertúlia en línia es farà a través de la plataforma Zoom, una eina senzilla que podràs installar en el teu dispositiu electrònic. Rebràs l’enllaç al costat del recordatori de la tertúlia uns dies abans.Data: dijous 16 novembre a les 18.45
    Punxa ací per a descarregar-te l’aplicació Zoom.

La nostra pròxima lectura serà “La llum difícil” de Tomás González. Pots trobar aquesta obra en la llibreria Prevalgut (on se celebra la tertúlia) amb un xicotet descompte.

T’esperem.

SINOPSIS:

La novella del colombià Tomás González relata dos moments de la vida del protagonista, David : l’eutanàsia del seu fill i la seua pròpia vellesa. Aquesta potent i emotiva novella ens mostra que quan la mort és imminent, pese al dolor pot celebrarse la vida en tota la seua lluminositat.

Comparte este artículo