CCOO PV i Dret a Morir Dignament-CV commemoren el Dia de la bona mort

Prensa DMDC. Valenciana

La inauguració de l’acte tingué la intervenció de Santi Mateu, secretari de Cultura de CCOO PV, que valorà la cultura com a canalitzadora de la lluita de les idees. “La cultura ens permet parlar amb calma de la dignificació de la mort. Reivindiquem el dret de les persones de decidir lliurement en la darrera etapa de la seua vida”.

Seguidament Ana Belén Montero, secretària de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO PV i Maria José Alemany, presidenta DMD-CV, feren un balanç del recorregut i la implementació de la Llei orgànica 3/2021 de 24 de març, de regulació de l’eutanàsia (LORE), després de 2 anys i mig de la seua entrada en vigor, abordant el compliment dels drets en matèria de mort digna, ja siga en cures palliatives com en la correcta aplicació de l’eutanàsia.

Fuente: CCOO País Valencià.

Comparte este artículo